Pamje të rënda, dado torturon fëmijën 9-muajsh mizorisht

Një kujdestare fëmijësh në Namibi është duke u përballur me një tentativë për vrasje, pasi shihet teksa torturon në mënyrë cnjerëzorë një bebe.  Pamjet e tmerrshme tregojnë dadon teksa mban fëmijën në dorë dhe mizorisht e përplas në krevat. Laila, e cila është nëntë muajsh, dëgjohet duke qarë kur dado ikën.

Share With:
Translate »
1170 Views