Pas 25 vitesh aktorët e “I vetëm në shtëpi” duken kështu

‘Home Alone’ është një film i pashembullt me një ndjekje madhe dhe arsyeja pse është e thjeshtë: nuk do të gjeni asnjë film tjetër me një atmosferë të tillë magjike dhe festive. Kjo komedi familjare u filmua në vitin 1990, por akoma e pëlqejnë njerëzit nga e gjithë bota sot. Më poshtë ju kujtojmë se si personazhet tanë të preferuar nga ky film i paharrueshëm kanë ndryshuar gjatë çerekut të fundit të një shekulli.

Share With:
Translate »
1230 Views