Pas këtij vendi qëndron një sekret i bukur Valbona Selimllarit

Në profilin e Valbona Selimllarit nis të kuptosh që edhe nga bukuria mund të dehesh. Ajo meriton të gjitha fjalët që gjuha njeh për bukurinë, por ata që e njohin mund të dëshmojnë që Valbona nuk është e bukur vetëm jashtë. Në përputhje me natyrën e saj, tashmë ka edhe një rol në Bashkinë e Tiranës ku është e angazhuar në ccështjet sociale dhe ndihmën e fëmijëve në nevojë. Në kuadër të këtij angazhimi, dje ka postuar një foto nga Qendra Sociale 9 e Tiranës mes fëmijëve dhe punonjëseve të kësaj qendre. Po të shohësh fotot e kësaj qendre sociale e dallon Valbonën edhe në raste të tjera, me të njëjtën buzëqeshje e shkëlqim sysh që ka gjithmonë, por që këtu i japin edhe më shumë bukuri!   Shikojeni vetë.

Sa shume kane per te dhene keta femije, kane nje bote dhe nje shpirt kaq te bukur😃. Faleminderit vajzave te @qendrasociale_nr_9 @bashkiatirane qe ju japin mundesi ketyre zemrave te vogla te kalojne nje kohe cilsore mes tyre👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

A post shared by Valbona Selimllari (@valbonaselimllari) on

Share With:
Translate »
764 Views