“Një grua e vërtetë ka strija, celulit dhe e do veten ashtu si është!”, deklarata që bëri xhiron e rrjetit

Robbie Tripp quhet burri i cili përmes një shkrimi në Instagram u ka dhënë një mësim të mirë të gjithë meshkujve dhe duhet thënë se ka fituar përkrahjen e shumë grave me këtë deklaratë. Zakonisht meshkujt pretendojnë shumë kur vjen puna tek pamja fizike e të dashurës së tyre. Ata duan të kenë në krahë një vajzë të bukur, me forma fizike gati perfekte e që ndonjëherë edhe të mburren në publik se ata kanë “të dashurën më të bukur në botë” dhe ajo “është e tyre”. Ju sigurojmë se pasi të lexoni letrën e tij edhe ju do i deklaroni të dashurës suaj se e doni ashtu siç është, me kilogram më shumë apo më pak. Robbie ka postuar një foto të tijën dhe të dashurës së tij “topolake” duke u përqafuar në bregdet dhe përmes saj i ka dedikuar këto fjalë: “E dashuroj këtë grua dhe trupin e saj të mbushur. Si një adoleshent, tallesha shpeshherë nga miqtë e mi sepse më pëlqenin shumë vajzat e mbushura apo të shkurtra, që dikush i quante “topoloke” apo madje edhe “të shëndosha”. Më vonë kur unë u rrita dhe u bërra burrë dhe fillova ta edukoja veten time me feminizmin  dhe se si media marxhinalizon gratë duke portretizuar  një standart shumë specifik të bukurisë femërore , kuptova se sa burra janë mashtruar nga kjo gjë.  Për mua nuk ka asgjë më seksi se kjo grua në foto, kofshë të trasha, të pasme të mëdha, ekëndshme nga të gjitha anët etj. Format dhe përmasat e saj dnoshta nuk do të ishin të duhurat për kopertinën e “Cosmopolitan”, por janë të duhurat në jetën dhe në zemrën time. Nuk ka gjë më seksi për mua se një grua që është njëkohësisht e mbushur dhe ka besim në vetvete; kjo grua e mrekullueshme me të cilën unë jam martuar e mbush çdo inch të xhinseve të saj  dhe vazhdon të mbetet më e bukura. Djema mendojeni edhe njëherë atë çfarë shoqëria ju ka  thënë se duhet të dëshironi. Një grua e vërtetë nuk është një pornostar ,  një manekin bikinish apo personazh filmi. Ajo është reale. Ka strija të bukura në ije dhe gropëza të vogla të lezetshme në të pasme. Vajza, kurrë  mos e mashtroni veten duke menduar se duhet të ushtroheni  apo të keni forma të caktuara që të tjerët t’u duan dhe vlerësojnë. Aty jashtë do të jetë një djalë që do t’ju dojë pikërisht për atë që jeni, dikush që do t’ju dashurojë siç duan unë Sarën.” Ky me të vërtetë është një shkrim emocionues prej të cilit duhet të marrin shembull të gjithë.

|| I love this woman and her curvy body. As a teenager, I was often teased by my friends for my attraction to girls on the thicker side, ones who were shorter and curvier, girls that the average (basic) bro might refer to as "chubby" or even "fat." Then, as I became a man and started to educate myself on issues such as feminism and how the media marginalizes women by portraying a very narrow and very specific standard of beauty (thin, tall, lean) I realized how many men have bought into that lie. For me, there is nothing sexier than this woman right here: thick thighs, big booty, cute little side roll, etc. Her shape and size won't be the one featured on the cover of Cosmopolitan but it's the one featured in my life and in my heart. There's nothing sexier to me than a woman who is both curvy and confident; this gorgeous girl I married fills out every inch of her jeans and is still the most beautiful one in the room. Guys, rethink what society has told you that you should desire. A real woman is not a porn star or a bikini mannequin or a movie character. She's real. She has beautiful stretch marks on her hips and cute little dimples on her booty. Girls, don't ever fool yourself by thinking you have to fit a certain mold to be loved and appreciated. There is a guy out there who is going to celebrate you for exactly who you are, someone who will love you like I love my Sarah. || photo cred: @kaileehjudd

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on

Share With:
Translate »
1905 Views