Pas Sara Hoxhës edhe Dalina Buzi ndan eksperiencën e saj me vajzën e lindur para kohe

Mëngjesin e sotëm, në muajin e ndërgjegjësimit për fëmijët prematurë, Sara Hoxha ndau eksperiencën e saj. Ajo tregoi se London ka lindur 5 javë para datës që pritej dhe se kishte luftuar shumë.

Por një histori të ngjashme me vajzën e saj të madhe e ka patur edhe Dalina Buzi. Nëpërmjet fotove të mëposhtme ajo rrëfen historinë e saj. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1179 Views