Pas studentëve, tani nxënësit protestojnë për kushtet e këqija

Janë nxënësit e shkollës së mesme të bashkuar “At Gjon Karma” në Gur të Zi të Shkodrës, të cilët mëngjesin e së hënës nuk pranuan të hyjnë në orën e parë të mësimit. në shenjë proteste. Gjendja e rrënuar e banjave, mungesa e ngrohjes, këndit sportiv, mungesa e rojes, si dhe e psikologut janë disa nga kërkesat e tyre.

Administratori i Njësisë Administrative Gur i Zi, Pjerin Marku thotë se është zhvilluar tenderi për rikonstruksionin e shkollës. Nxënësit kanë paralajmëruar vijimin e protestave deri në një reagim konkret për përmirësimin e kushteve në shkollë.

Share With:
Translate »
601 Views