Patë sheshin por nuk patë djalin e kryeministrit Edi Rama

Sheshi Skënderbej u inaugurua të shtunën e datës 10 qershor. Një projekt i shumëpritur nga qytetarët, ku të shumtë ishin vizitorët për t’iu gëzuar atmosferës. I pranishëm ishte edhe kryeministri Edi Rama me familjen e tij dhe nuk mund të mungonte as i vogli, Zaho. Në një foto të postuar nga vajza e bashkëshortes së kryeministrit, shohim Zahon në prehërin e motrës. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
4565 Views