Pediatri këshillon nënën që fëmija 6 muajsh të mbajë dietë

Një nënë, Danielle Parker është tronditur kur pediatri i fëmijës së saj i tha që duhet të ndërpriste ushqyerjen. Shkak është bërë pasha prej 18 kilogramësh e vajzës së saj Grace e cila ështl vetlm 6 muajshe. Pesha normale për bebet e asaj moshe është 12,9 kilogramë.
Pediatri i tha nënës 21-vjeçare se fëmija duhej të mbante dietë dhe të pinte vetëm ujë pas ushqyerjes me gji. Danielle tha: U largova nga spitali e dëshpëruar. Si nënë e re u ndjeva se po më paragjykonin.” 

 

Share With:
Translate »
1102 Views