Për ku janë nisur Tuna, Patrisi dhe Tiani?

Ka pak ditë që Altuna Sejdiu (Tuna) dhe bashëshorti i saj Patris Berisha janë bërë prindër të një vogëlushi që e quajtën Tian. Pas fotove të shumta artistike dhe të momenteve më të veçanta kur vjen në jetë një bebe, sot familjen e re e shohim të gjithën bashkë në makinën familjare. Babi Patrisi duket një shofer i lumtur dhe mami Tuna e përkushtuar totalisht pas djalit. Por për ku janë nisur familja e re?
Nëse bëhet fjalë për udhëtimin e parë të Tian, jemi të bindur se Tuna do të na e bëjë të lehtë që edhe ne ta marrim vesh. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
4273 Views