Për të gjithë prindërit që duan të kenë djalë, duhet të bëni këtë veprim gjatë seksit

Derisa nuk ka prova shkencore për të provuar se pozicionet seksuale mund të ndikojnë në seksin e foshnjës, teoritë e ndryshme kanë qenë përreth për breza me radhë.

Lloji i spermës që fertilizon vezën dhe përcakton se çfarë seksi foshnja do të jetë X për një vajzë dhe Y për një djalë.

Dr Shettles besonte se depërtimi i thellë ishte i rëndësishëm për t’i dhënë spermës mashkullore një fillim të mbarë.  Me më pak ndryshim për të udhëtuar, sperma mashkullore do të ishte në gjendje të shndërronte spermën e vajzës dhe ta gjejë vezën.

Metoda Shettles pohon se për të përmirësuar shanset tuaj për të konceptuar një djalë, duhet të bëni seks në pozita që lejojnë depërtim të thellë.

Për shkak se sperma e meshkujve është më e shpejtë prej të dyjave, Shettles sugjeron që të ketë marrëdhënie sa më afër ovulimit të jetë e mundur.

Nëse keni marrëdhënie seksuale disa ditë para ovulimit, atëherë sperma më pak elastike mund të vdesë, duke lënë më spermë femra për të fekonduar vezën.

Share With:
Translate »
1339 Views