Policja ngrihet në detyrë vetëm se ushqeu një bebe me gjirin e saj

Arizabeth Dionisio Ambrosio, një oficere e policisë në Meksikë u ngrit në detyrë. Kjo do të ishte një ngjarje krejt e zakontë nëse ajo s`do kishte bërë atë që bëri.

Policja ngrihet në detyrë vetëm se ushqeu një bebe me gjirin

Arizabeth ishte në krye të detyrës kur gjatë uraganit Otis ushqeu me gji një bebe të uritur.

Nëna e bebit 4 muajsh nuk mund ta ushqente në ato momente, kështu që Arizabeth vetë nënë me një fëmijë të vogël, bëri gjestin human.

Policja ngrihet në detyrë vetëm se ushqeu një bebe me gjirin

Humanizmi në kohë krize ishte edhe motivacioni që i dha dekoratën dhe ngritjen në detyrë asaj. Fotot kanë bërë xhiron e rrjetit.

Share With:
Translate »
53 Views