Portreti i plotë familjar i Robertit nga vjen nga Disneyland

Ka qënë një udhëtim i tyre në Paris që na ka zbuluar këtë foto familjare. Mimoza, bashkëshortja e Robertit ka zbuluar gjithçka. Në foto janë Roberti, bashkëshortja dhe vajza e tyre Gala.
Ato po kalojnë një kohë shumë të bukur së bashku si familje, dhe janë duke shijuar çdo detaj nga ky vend i magjishëm. Njihuni me familjen e Robertit:

Share With:
Translate »
713 Views