Pse burrat nuk martohen me të dashurat e jetës?

Si fillim të sqarojmë për ty që nuk e kuptove cilat janë të dashurat e jetës?

Janë ato me të cilat lidhja zgjat, zgjat shumë as sa askush nuk e mendon se çifti nuk do i përkasë përralës “Dhe ata jetuan të lumtur përgjithmonë…”

Nuk ka lidhje me “gruan e duhur”, por me “kohën e duhur”

Harry qëndroi i lidhur për 7 vite me Chelsy-n, por u martua me Meghan me të cilën qëndroi i lidhur vetëm 1 vit e gjysmë.

Nuk ka asnjë mundësi që të krijohet familje mbi bazën e tërheqjes fizike

Nëse lidhja nga nisur dhe ka vazhduar vetëm prej tërheqjes fizike, pa gjetur pika të përbashkëta, nuk ka asnjë shans që të përfundojë në martesë.

Mendimi i prindërve dhe shokëve do ndikojë në vendim

Pavarësisht dashurisë, ndikimi i të tjerëve ka rëndësi. Ata që e kanë provuar e dini mirë këtë gjë.

Jetesa së bashku ul shanset për martesë me 50%

Jemi mirë sot, po jo nesër, sepse njerëzit ndryshojnë, por edhe kushtet gjithashtu

Dhe në fund të gjithë e dimë që jo çdo lidhje përfundon në martesë

Share With:414 Views