Reagimi i 2-vjeçares kur i vjen e ëma në shtëpi është fantastik, po çfarë ndodh me babin?

Sapo dëgjon të ëmën që hyn në shtëpi, 2-vjeçarja entuziazmohet, fillon të kërcejë nga gëzimi dhe te qeshë nga kënaqësia, pastaj shkon me vrap për ta përshëndetur mamin që sapo hyn në derë, duke e përqafuar dhe duke thirrur “mama” gjatë gjithë kohës.

“Ajo nuk e bën këtë kur kthehem unë në shtëpi”, thotë babai i vogëlushes i cili tani është duke bërë videon. Në një koment në Reddit, ai shkruan se e bija ” e bën këtë gjë çdo ditë.”

Videoja është klikuar më shumë se 10 mijë herë që kur është publikuar, më 23 janar.

My daughter always gets super excited when my wife gets home from work. Today, I finally got it on video. from aww

Share With:
Translate »
914 Views