Reagimi i vogëlushes kur shikon për herë të parë pas operacionit | Video

Kjo vajzë e vogël pas disa vitesh jete në errësirë të plotë, hap sytë duke parë parë për herë të parë botën me ngjyrat e saj.
Pas operimit, derisa e ëma e mbante në prehër, doktoresha ia hoqi fashat, ndërkohë që vajza e vogël qante me ngashërim nga dhimbjet e shkaktuara prej letrës ngjitëse që i hiqej nga faqja. Pas kësaj, ajo hapi sytë dhe e ëma u mrekullua. Ndër lotë gëzimi, përqafoi vajzën e saj e cila po e shihte për herë të parë jetën ashtu siç ishte.

Më vonë, vajzës iu vendosen syzet në mënyrë që t’i përmirësohej shikimi i humbur kaq vite me radhë. Reagimi i saj? Thjesht mahnitës!

Girl Sees for the First Time

Little girl will hardly forget these momentsCredit: JukinVideo

Posted by NTD Life on Friday, November 3, 2017

 

 

 

Share With:
Translate »
774 Views