Sa duhet të jetë temperatura në dhomën ku fle bebi

Me fillimin e netëve të ftohta, është mirë t’iu përmbaheni këtyre këshillave për të mbajtur ngrohtë dhe me rehati beben tuaj. Duke u mbajtur temperaturën optimale në dhomë, gjumi i tyre do të jetë më i mirë. Kjo vlenë poashtu edhe për prindërit, shkruan KidSpot. Për bebe dhe fëmijë të rritur, për të bërë gjumë të rehatshëm temperatura duhet të jetë ndërmjet 18-22 gradë celsius. Prindër, ia vlen ta blini një termometër për dhomë me anë të të cilit do të rregullonit temperaturën nga pajisjet e ngrohjes.

 

Share With:
Translate »
858 Views