Sara dhe Arbana paskan të njëjtin neps shtatzënie, por dhe të njëjtin problem

Sara Hoxha dhe Arbana Osmani po shijojnë pritjet e tyre të ëmbla në të njëjtën kohë. Të dyja presin vajza dhe të dyja janë nëna të dy djemve. Për më tepër Sara dhe Arbana kanë dhe të njëjtin neps shtatzënie. Dy ditë më parë Sara tregoi se gjatë shtatzënisë ka shumë neps për ushqime të pagatuara.

Sara dhe Arbana paskan të njëjtin neps shtatzënie, por dhe të njëjtin problem

Të njëjtin neps ka edhe Arbana, e cila e pyetur nga ndjekësit ka treguar se i pëlqejnë shumë peshku, mishi, vezët, të gjitha të pagatuara. Problemi është se të dyja vajzat nuk mund t’i konsumojnë këto ushqime gjatë shtatzënisë prandaj shprehen të mërzitura për këtë fakt.

Share With:
Translate »
87 Views