Sexsimboli që dikur s’linte vajzë pa puthur, shihni se kë mbyt tani me të puthura

Boll e kemi parë nëpër klipe duke puthur e përqafuar vajza të ndryshme. Enrique Iglesias është bërë çun për shtëpi, ose më mirë të themi baba për së mbari. Pas ardhjes në jetë të fëmijëve i është përkushtuar atyre. Në një nga momentet e përkujdesjes ka xhiruar një video në të cilën e mbyt me të puthura njërin nga fëmijët. Bebat e tij binjakë janë ende të vegjël për ta dalluar nëse në duar ka vajzën apo djalin. Megjithatë nuk i la cep të fytyrës pa puthur. Dhe fëmija nuk ka bërë zë. S`e ka bezdisur as mjekra e as njëmijë të puthurat. Tip

can't get enough of my sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Share With:
Translate »
575 Views