Shikoni si dukeshin skicat e para të personazheve të animuar

Pa dyshim që fëmijëria e gjithsecilit nga ne lidhet me filmat vizatimorë dhe personazhet e tyre, të kthyer në më të dashurit për publikun. Por, pak e dinë se si kanë qenë skicat e tyre në fillim, ende pa u formësuar ashtu si jemi mësuar ne t’i shohim në ekran e t’i identifikojmë lehtësisht.

Share With:
Translate »
1523 Views