Shikoni si duket bebja që lindi sa dyfishi i peshës normale

Florida kaardhur në jetë një vajzë që peshonte plot 6.1 kg, dhe që në fillim vesh rrobat e një fëmije 9 muajsh. Kjo është dyfishi i peshës mesatare që duhet të lindë një fëmijë.

“Kur doktori po e nxirrte vajzën nga mua po shihja që po qeshnin të gjithë dhe ishin të lumtur në dhomën e operimit”, ka rrëfyer nëna e vajzës për një televizion amerikan.

“Doktori tha “Oh, zoti im, ajo mund të jetë 7 kg. Faqet e saj të kuqe, ishte kaq e shëndoshë. Ishte e mrekullueshme, sigurisht”, rrëfeni ati, Larry.

“Ata po flisnin për numrin e peshës, dhe pasi e peshuan më thanë se ishte 6.1 kg, nuk mund ta besoja. Mu duk sikur më nxorrën një fëmijë nga barku, jo bebe. Është shumë e madhe”, thotë Chrissy.

Doktorët që bënë lindjen çezariane ishin shokuar dhe menduan se ndoshta ka dy binjakë. Por Carleigh me thënë të drejtën ishte më e lehtë në peshë se sa pritej, pasi e ëma lindi një javë më herët. Nëse do të kishte çuar shtatzaninë deri në ditën e fundit, ndoshta ajo do të arrinte 7 kg, e njëjta peshë e bebit më të madh që ka lindur në SHBA.

Prindërit festuan ardhje në jetë të fëmijës me një seri fotosh profesionale nga Debbye Benson dhe fotot janë të mrekullueshme.

Share With:
Translate »
1031 Views