Shikoni si duket sot vajza më e bukur e botës

Kur Thylane Blondeau u cilësua si vajza më e bukur në botë, ishte fare e vogël dhe nuk e dinte rëndësinë dhe suksesin që do t’i vinte prej kësaj. 
Ajo është rritur nga yjet francezë, futbollisti Patrick Blondeau dhe aktorja franceze Veronika Loubry.


Të dy e kuptuan menjëherë se vogëlushja e tyre me sy të kaltër gjithë shkqlqim, kishte lindur për të qendruar përpara kamerave. 


Megjithatë, modelingu konsiderohet i rrezikshëm për fëmijët kështu që e vogla nuk u përfshi menjerhë. Ku është tani?! Shikoni fotografitë e saj…ajo që mund të htemi me siguri është që vazhdon të jetë po aq e bukur.

Share With:
Translate »
2817 Views