Shpesh e ngatërrojnë më të bijën, por kjo grua ka lindur 7 fëmijë

Jessica Enslow është aktualisht në moshën 43 vjeçare dhe është nënë e 7 fëmijëve nga dy martesa.

Ajo i ka habitur të gjithë me linjat e saj trupore, ndërsa është shprehur se ndihet më në formë se kur ishte në moshën 20-vjeçare.

Jessica e lindi fëmijën e saj të parë kur në vitin 1994, kur ishte 19 vjeç, ndërsa e shtoi familjen e saj edhe me 6 fëmijë të tjerë, me lindjen e fundit në vitin 2013.

Ajo shprehet se e cilësojnë si motra e vajzës së saj të madhe Alyssa, 22 vjeçe.

Jessica ndiqet nga mijëra persona në llogarinë e saj të “Instagramit”.

Sekreti, frekuentimi i rregullt i palestrës.

Share With:
Translate »
596 Views