Shtëpi e re për nënën me 3 vajza! Apeli për 5-vjeçaren me masë në fytyrë

Redina Kasa, nënë e vetme e 3 vajzave, do nisë një rrugëtim të ri duke i dhënë mundësinë fëmijëve të saj të kenë një strehë. Shkumbin Qormehmeti bëri një mrekulli me gjestin e tij human, duke i dhuruar një shtëpi të re familjes Kasa.

Altea Bregasi, 5 vjeç nga Cakrani i Fierit, vuan për shkak të një mase në fytyrë, që rrezikon të kthehet në trombicitopeni, duke rrezikuar edhe jetën e vogëlushes.

Kurimi i saj kushton 19.000 €, ndaj Stop dhe Fundjavë ndryshe bëjnë apel për të shpëtuar jetën e Alteas së vogël, duke kontribuar në https://www.gofundme.com.

Share With:
Translate »
102 Views