Si mendojnë burrat se e kalojnë nënat një ditë zakonshme…

Të rrisësh fëmijë në ditët e sotme është bërë një mision vërtet i vështirë. Fëmijët duket sikur janë bërë super aktivë, dhe një grua e ka të pamundur të bëjë të gjitha punët e shtëpisë, dhe të kujdeset për fëmijët e saj që nuk lenë gjë pa bërë. Gjithsesi, gratë janë të fuqishme dhe mund t’ia dalin. Po burrat nga ana tjetër çfarë mendojnë për këtë superaktivitet të gruas? Në fakt ajo çfarë ata mendojnë, dhe si është e vërteta janë dy gjëra të ndryshme. Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme. 


(Rutina e gruas çdo ditë, çfarë mendojnë burrat dhe çfarë ndodh në të vërtetë)  
(Koha e lirë e gruas)(Si mbyllet dita e gruas)
(Si e merr veten një grua pas lindjes)(Pjesa më e bukur, gjumi me të vegjlit e saj)

/Përshtati: Revista Class

Share With:
Translate »
1986 Views