Si të mësojmë fëmijën të vizatojnë me numra

Prirjet artistike duhen zbuluar tek fëmijët që në moshën 3 – 4 vjeçare kur fjalët i thonë të plota, ecin normalisht dhe tërhiqen nga notat muzikore apo ngjyrat. Por nuk mjaftojnë vetëm talentet e dhuruara nga natyra. Prindërit përveçse duhet të tregohen të vëmendshëm në atë se çfarë u pëlqen fëmijëve të bëjnë, duhet edhe t’i nxisin dhe motivojnë për të zhvilluar dhuntitë e tyre.

Për t’ju ardhur në ndihmë, stafi i Kids’ Time ka përgatitur me ndihmën e nxënëses Bjornisa Lica, dy video se si fëmijët mund të vizatojnë duke përdorur numrat nga 0 – 9.
Në videon e parë janë numrat nga 0 – 5.

Në videon e dytë mund të mësoni të vizatoni duke përdorur numrat nga 6 tek 9. Fëmijët tuaj duhet t’i shikojnë patjetër!

/Kids’ Time

Share With:
Translate »
5402 Views