Skandal pedofilie: Skena seksi në mbathjet e fëmijëve

Në tregjet dhe dyqanet serbe ka shpërthyer skandali! Të paktën kështu raporton gazeta serbe “Kurir”, e cila në numrin e sotëm shkruan se në tregjet serbe po shiten rroba të brendshme për fëmijët me motive seksit.Sipas këtij  që trajton këtë temë, raporton Arbresh.info, shitja e këtyre të brendshmeve me motive të seksit oral dhe grupor, është shqetësuese për popullin serb. “Janë tejet të frikshme për prindërit, se fëmijët janë të ekspozuar ndaj skenave që mund të jenë një shtytje e drejtpërdrejtë në pedofili”, shkruan gazeta serbe

Share With:
Translate »
843 Views