Surpriza që i zbukuroi ditën Andrrës

Andrra Destani është surprizuar pamasë sot, kur në inboxin e saj ka arritur një fotografi e tillë. Ndoshta për shkak të prejardhjes së saj shqiptare, në dialektin gegë, apo për nder të bukuroshes shqiptare prindërit e një vogëushje kanë vendosur ta quajnë vajzën Andrra. Kjo padyshim që e ka lumturuar Andrrën e madhe e cila me anë të një postimi i ka uruar jetë të gjatë dhe të shëndetshme vogëlushes. Sa bukur kur të marrin shembull! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1000 Views