Archive

Emrin e djalit të Ardit Gjebresë me siguri e dini të gjithë. Edhe vargjet e këngës së famshme të tij dedikuar të birit pa dyshim që i keni

Showman-i i njohur Ardit Gjebrea është kthyer sot pas në kohë, në kujtimet e fëmijërisë për të uruar fëmijët për festën e 1 Qershorit. Baba i dy fëmijëve

Showman-i i njohur shqiptar, Ardit Gjebrea ka qenë thuajse gjithmonë i rezervuar në lidhje me jetën e tij private edhe pse familja e tij njihet tashmë nga publiku.

Tian, bëri katër ditë që ka lindur dhe ka marrë vëmendjen e të gjithëve, për të mos thënë që në ngjizje. Këngëtarja Altuna Sejdiu konfirmoi shtatzaninë e saj gjatë

Translate »