Archive

Ansi, djali i këngëtarit Sinan Hoxha po rritet dita-ditës. Falë mami Andrrës ne kemi mundësi ta shohim dhe të njihemi me dëshirat e tij. Në një video të

Atmosfera në ditëlindjen e parë të Ansit, djalit të këngëtarit Sinan Hoxha dhe Andrrës, ka qenë vërtetë e hareshme. Në festë ishin të ftuar kolegë të babi Sinanit

Ansi, vogelushi i Sinan Hoxhës dhe Andrra Destanit sot ka mbushur një vjeç dhe ditëlindja e tij ka qenë aq e bukur. Edhe pse dominonte ngjyra rozë, që

Martesa e Sinanit dhe Andrrës bëri shumë bujë sidomos ardhja e nuses me helikopter. Shumë shpejt të dy u bekuan me një djalë që e quajtën Ansi. Sot, ai

Translate »