Ansi po shfaq talentet e para, por shumë larg profesionit të babit | Video

Ansi, djali i këngëtarit Sinan Hoxha po rritet dita-ditës. Falë mami Andrrës ne kemi mundësi ta shohim dhe të njihemi me dëshirat e tij. Në një video të postuar në Instagram, Ansi ka filluar të shfaqë talentet e para. Atij i pëlqen të luajë me flokët e mamit dhe siç thotë dhe Andrra, ai po bëhet edhe parukier. 
Nuk e dimë nëse babit do t’i pëlqente nëse Ansi do vazhdonte rrugën e tij apo jo, por me siguri ai do ta mbështesë në vendimet e tij. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1023 Views