Ansi është rritur mjaftueshëm për të patur BMW-në e tij (Video)

Martesa e Sinanit dhe Andrrës bëri shumë bujë sidomos ardhja e nuses me helikopter. Shumë shpejt të dy u bekuan me një djalë që e quajtën Ansi.
Sot, ai është rritur mjaftueshëm sa për të patur makinën e tij BMW për të ngacmuar vogëlushet e lagjes. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
871 Views