Video e plotë nga ditëlindja e hareshme e Ansit

Atmosfera në ditëlindjen e parë të Ansit, djalit të këngëtarit Sinan Hoxha dhe Andrrës, ka qenë vërtetë e hareshme. Në festë ishin të ftuar kolegë të babi Sinanit të cilët sigurisht kanë kënduar e performuar nga repertori i tyre. Ndër emrat që mund të përmendim janë: Irma Libohova, Valbona Mema, Soni Malaj, Eranda Libohova etj. Por nuk mund të mungonte edhe një këngë përshëndetëse nga vetë kryefamiljari Sinan. Për më tepër ndiqni videon mëposhtë. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
2580 Views