Archive

Ditën e sotme nuk kanë munguar as urimet e ish-çiftit të njohur Blero dhe Teuta të cilët kanë një vajzë bashkë. Ndërsa Blero ka uruar Tarën dhe fëmijët

Pavarësisht se Blero është një prind i divorcuar, përkushtimi dhe kujdesi i tij për të bijën, Tara, nuk ka munguar. Sot ai ka marrë një mesazh të thjeshtë

Maji është periudha më e bukur për të gjithë nxënësit e klasës së parë, të cilët bëhen gati për tu ndarë me Abetaren dhe të njihen me librin

Këngëtari Blero Muharremi dhe aktorja e njohur Teuta Kraasniqi, janë padyshim çifti shembull ku edhe pas divorcit bashkohen për gëzimet dhe shqetësimet e vajzës së tyre, Tara. Ditën

Translate »