Mesazhi i bukur i Tarës për babi Bleron

Pavarësisht se Blero është një prind i divorcuar, përkushtimi dhe kujdesi i tij për të bijën, Tara, nuk ka munguar. Sot ai ka marrë një mesazh të thjeshtë dhe të bukur dashurie nga Tara të përmbledhur në këto fjalë “Babi, të dua shumë”. Veç fjalëve, Tara ka shprehur shumë me vizatimin e saj ku dallohet qartë portreti i një vajze, një zemër brenda të cilës ndodhen dy persona dhe një yll. Duhet të themi që të dy janë me fat për njëri-tjetrin. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1021 Views