Të jesh tërheqëse lidhet me këtë vendim dhe e ke në dorë vetëm ti!

Nëse nënat duan të shtyjnë shfaqjen e plakjes në fytyrat e tyre, gjithçka që duhet të bëjnë është: Të kenë familje të vogël. Nëse nuk e kishit menduar, do ta mësoni pas studimit të drejtuar nga Universiteti Jagiellonian në Poloni!

Hulumtimet kanë sugjeruar se lindja e vetëm një ose dy fëmijëve mund t’i mbajë gratë “të reja dhe tërheqëse”.

Studimi, që përfshin hulumtuesit nga Universiteti Bath, u kërkoi më shumë se 500 njerëzve që të gjykonin fotografitë e grave të moshës së mesme.

Ato me më shumë fëmijë u dukeshin “më pak tërheqëse”.

Shkencëtarët thonë se shtatzënia, ushqyerja me gji dhe kujdesi për fëmijët janë barra në trupin e nënës.

Share With:
Translate »
515 Views