Testi i shtatzënisë mund të tregojë një të vërtetë të frikshme për meshkujt

Një burrë vendosi të bënte testin e shtatzënisë për humor me shokët e tij, por pasi ka parë rezultatin pozitiv të testit nuk ka mundur t’u besoj dot syve. Pasi testi rezultoi pozitiv burri në fjalë vendosi të shkonte për vizitë dhe fjalët që i kanë thënë mjekët kanë qenë tronditëse për të. Në rastet kur një burri i del testi pozitiv, do të thotë që meshkujt kanë kancer në testikuj. Mbase do të ishte mirë që edhe meshkujt të kryenin një testet e shtatzënisë, në këtë rast ata nuk do të zbulonin se presin fëmijë, por se vuajnë nga kanceri”, ka thënë mjeku që vizitoi burrin.

Share With:
Translate »
5687 Views