Tirana do të shkëlqejë si një diell, për një kauzë shumë të fortë…

“Ti je një luledielli” ishte një fushatë sensibilizuese për grumbullimin e të ardhurave në ndihmë të fëmijëve të prekur nga sëmundjet e gjakut, të cilet janë shtruar dhe trajtohen pranë shërbimit të onkohematologjisë pediatrike pranë QSUT. Ndërkohë që rezultoi tepër e suksesshme, “Ti je nje luledielli”, nis sot reaizimin e 250 grafitëve nëpër gjithë Tiranën. Përmes një postimi të bërë në rrjetin social Instagram, moderatorja ka shkruar: “TIRANA #YOUAREASUNFLOWER nis sot realizimi I 250 grafitëve nëpër gjithë Tiranën! Drejtoria e Dekorit të Bashkisë Tirane dhe piktorët e talentuar të Universitetit të Arteve dhe Liceut Artistik, në një kohë rekord do bëjnë që Tirana të shkëlqejë si Diell ! LULEDIELLI E FEMIJET SHQIPTARE TASHME DO MARRE NJE KUPTIM EDHE ME TE DASHUR PER TE GJITHE NE , SA HERE TA SHOHIM NE RRUGET TONA”.

Share With:
Translate »
1217 Views