Treni tërheq zvarrë karrocën e fëmijëve

Pamjet e kamerave të sigurisë kanë filmuar momentin kur një karrocë fëmijësh tërhiqet zvarrë nga disa vagonë të trenit të mallrave. Videoja është një paralajmërim më shumë për prindërit dhe kujdestarët. Videoja është regjistruar në muajin korrik në Stacionin e Nuneatonit në Britani, ndërsa u publikua tani për të ndërgjegjësuar qytetarët. Për fat të mirë, në karrocë nuk kishte asnjë fëmijë.

Share With:
Translate »
560 Views