Tuna pa të brendshme, në vaskën me qumësht, trëndafila dhe Tian

Tuna ka munguar me shfaqjet e saj ekstravagante në skenat muzikore. Por me thënë të drejtën, në fotot e postuara në Instagram, nuk është se kursehet në zbulimin e hireve të saj. Fotot më të freskëta fare na i sjell me të birin, Tian. Të dy, në krahët e njëri-tjetrit, të zhytur në vaskën me qumësht dhe trëndafila sjellin parajsën nëpërmjet fotove të mëposhtme. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
862 Views