Uliksi në prapaskenat e koncerteve të mami Adelinës

Adelina Ismaili, më në fund i është rikthyer jetës artistike pas lindjes së djalit. Mbrëmjet e saj tani janë me nota muzikore prej vërteti dhe jo nga belbëzimet apo të qarat e të birit që tek e fundit janë melodia më e bukur. Por si çdo nënë e re që nuk ka besim tek askush për fëmijën, Adelina me sa duket po e merr Uliksin me vete. Ai është spektatori që ia shton ritmin mbrëmjeve të saj muzikore. Shpresojmë që një ditë edhe ai të prodhojë art nga shpirti i tij duke ngjarë nga mami dhe tezja. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
634 Views