Vajza e vogël e Jonida Shehut ka zgjedhur çfarë do bëhet kur të rritet dhe s’ka lidhje me gazetarinë

Nëse keni menduar se me shkathtësinë dhe sytë e shkruar Kristal do i ngjajë mamit, mbase duke u bërë edhe gazetare, atëherë e keni gabim. Sepse prirjet e të voglës duket se lidhen me artin, e përkatësisht me pianon. Mami Jonida ka ndarë një video të vajzës për Pashkë duke i uruar të gjithë, ku shihet se Kristal luan në piano. Nuk e dimë nëse e vogla do e vazhdojë këtë pasion, por jemi të sigurt se cilado qoftë zgjedhja e Kristal, mami do e mbështesë gjithmonë.

 

Share With:
Translate »
178 Views