Vendosi kamera pasi bebja vetëm qante, sjelljet e dados janë ç’njerëzore

Një video shokuese është publikuar nga Mirror, ku shihet një gru që ushtronte detyrën e dados, teksa torturonte një fëmijë 8-muajsh.

Nëna e bebes kishte filluar që të dyshonte se dadoja keqtrajtonte fëmijën, pasi sa herë që vinte ajo, fillonte dhe qante.

Pamjet e mëposhtme janë vërtet çnjerëzore.

Dadoja është shkarkuar vetëm pas 2 javësh nga puna, dhe tani ka punë me policinë.

Share With:
Translate »
1156 Views