Video e rrallë kur Kate adoleshente hidhte fall dhe fallxhori parashikoi martesën me princin

Jo po se mos mendoni që në familjen mbretërore e vetmja aktore është Meghan Markle. Edhe Kate ka aktruar në ato shfaqjet tipike të shkollës. Dhe kur ishte 13 vjeçe, në skenën e një drame, shkoi tek një parashikues fati, i cili pasi i pa dorën i tha: “Kjo është një dorë shumë fatlume. Së shpejti do takosh një burrë simpatik dhe të pasur, i cili do martohet me ty dhe do të të çojë në Londër”. Dhe ç`ndodhi më pas gjatë kësaj drame? Kate takoi një djakë të pashëm që quhej ëilliam, me të cilin u martua. Cfarë rastësie!

Share With:
Translate »
569 Views