Video kur bebja dëgjon për herë të parë zërin e nënës, reagimi i foshnjes do t’ju prekë

Në muajt e parë të jetës një i sapolindur është veçanërisht i ndjeshëm ndaj gjithçkaje që organet e tij të ndijimit i trasmetojnë.

Si për shembull, aroma trupore e nënës dhe rrahjet e zemrës së saj e ndihmojnë që të qetësohet në mënyrë të natyrshme, zëri i prindërve është një nga të parat inpute që bebet mësojnë të njohin dhe që u jep siguri.

Por nuk është ky rasti për vogëlushen Charly e cila ka lindur me probleme dëgjimi; kur vogëlushes i montuan instrumentin e dëgjimit atëherë reagimi i saj ka qënë më i ëmbli i mundshëm.

Pak Charly ka lindur me një problem që ia bën pothuajse të pamundur të dëgjojë.

Me vetëm 2 muaj jetë asaj i kanë vendosur aparatin e parë të dëgjimit: në momentin kur ka dëgjuar zërin e nënës për herë të parë, vogëlushja ka filluar të alternojë të qeshurat e lotët.

Momenti prekës, që ndoshta do t’ua marrë një lot të bukur edhe ju, është regjistruar me video dhe dihet… ka për të bërë xhiron e internetit.

Me vetëm 2 muaj jetë asaj i kanë vendosur aparatin e parë të dëgjimit: në momentin kur ka dëgjuar zërin e nënës për herë të parë, vogëlushja ka filluar të alternojë të qeshurat e lotët.

Momenti prekës, që ndoshta do t’ua marrë një lot të bukur edhe ju, është regjistruar me video dhe dihet… ka për të bërë xhiron e internetit.

Share With:
Translate »
809 Views