Kjo nuk ndodh vetëm te njerëzit, por edhe te kafshtë dhe pamjet e mëposhtme e ilustrojnë më së miri këtë, shkruan Ora News.

Një mace rrezikoi veten duke ndërhyrë mes tre qenve që po sulmonin kotelen e saj.

Guximi i maces nënë bëri që qentë të tërhiqeshin nga qëllimi i tyre dhe të largoheshin.