Vishet si grua për të përdhunuar dhe vrarë 11 vjeçarin

Ky është momenti kur një burrë i maskuar me një burka si grua myslimane ka joshur një djalë 11 vjeçar, duke i shkaktuar më pas vdekjen.

Azan Majid Janjua u përdhunua dhe u vra pasi u rrëmbye nga xhamia e tij në Abu Dhabi, ndërsa shkonte për namaz pasdite gjatë Ramazanit dy javë më parë.

Vrasësi i dyshuar i tij paraqitet si një grua për të marrë Azan në çatinë e një ndërtese, sepse ai e dinte se djali nuk do të ndiqte një njeri pa folur me prindërit e tij, raportoi Gulf News. Kamerat e sigurisë tregojnë të dyshuarin që mbante një kuletë duke ecur në një ashensor me një djalë të ri.

Policia beson se burri është një emigrant pakistanez, i cili e çoi Azanin në çatinë e bllokut të banesës, ku më pas e përdhunoi dhe e vrau.

Gjenerali i Përgjithshëm Maktoum Al Sharifi nga Policia e Abu Dhabi tha: “Ai u vesh si një grua sepse e dinte se djali nuk do të shkonte me një burrë pa leje nga prindërit e tij”.

Trupi gjysmë i zhveshur Azan u zbulua nga teknikët e ajrit të kondicionuar më 31 maj në tavanin e ndërtesës ku ai jetonte.

Ai kishte një kopje të Kuranit pranë tij.

Babai i Azanit, Dr Majid Janjua, 38 vjeç, tha: “Ai agjëronte dhe shkoi në xhami për lutje dhe recitimin e Kuranit dhe më pas u zhduk”.

I dyshuari u arrestua më pak se 48 orë pasi u gjet trupi dhe hetuesit pohojnë se ai ka pranuar krimi.

Prindërit e Azanit, të cilët janë nga Rusia dhe Pakistani, besohet se e njohin të dyshuarin.

Share With:
Translate »
2438 Views