Zbuloni nëse sytë e foshnjes do të ndryshojnë ngjyrën

Foshnja juaj ka lindur me sy blu! Por a do të qëndrojnë kështu? Zbuloni nëse sytë e tij do të ndryshojnë ngjyrë.

Nëse ju pëlqejnë sytë blu, kënaquni me foshnjën tuaj për aq kohë sa të keni mundësi. Sepse ka shumë të ngjarë që ata nuk do të qëndrojnë kështu.

Foshnjat zakonisht lindin me sy blu të errët ose gri dhe shpesh ndryshojnë ngjyrën deri në ditëlindjen e tyre të parë.

Share With:
Translate »
110 Views