38-vjeçarja nuk mund të lindte fëmijë derisa takoi 77-vjeçarin gjatë një udhëtimi

Kat King i kishte humbur të gjitha shpresat për të pasur një fëmijë, për shkak se organizmi i saj nuk ishte në gjendje të lindte një të tillë. Por pavarësisht së gjithave, ajo nuk ndaloi kurrë së shpresuari për t’u bër nënë, dhe për këtë ajo u shpërblye. Gjatë kësaj kohe Kate ishte në një lidhje me një burrë 77-vjeçar, me të cilin ishte dashuruar gjatë një udhëtimi në Australi. Kishte kohë që ata shoqëroheshin më njëri tjetrin. Pas një vizite të zakonshme që Kat kishte bërë tek doktori, kishte marrë lajmin e pabesueshëm të shtatëzanisë së saj. Ajo u emocionua shumë dhe akoma nuk mund ta besonte atë që kishte ndodhur. Zoti bën mrekullira dhe padyshim që kjo është një ndër to.

 

Share With:
Translate »
869 Views