8 foto të jashtëzakonshme që tregojnë se çfarë hanë fëmijët në botë gjatë 1 jave

Nëse dikush do të fotografonte gjithçka hëngrët përgjatë shtatë ditëve të javës që kaloi, çfarë pamje do të kishte fotoja? Shumë çokollata dhe sasi astronomike të kafesë? Për të treguar se çfarë fëmijët nga e gjithë bota hanë gjatë një jave. Fotografi Gregg Segal realizoi sesione fotografike artistike me fëmijët që përfaqësojnë vendin e tyre dhe dietën që ata konsumojnë gjatë shtatë ditëve. Gjatë tre viteve, Gregg vizitoi vende të tilla si SHBA, India, Malajzia, Gjermania, Franca, Italia, Senegali, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Brazili. Fotografi po dokumenton gjetjet e tij në një libër të titulluar “Çfarë fëmijët hanë në botë”. Shihni fotot më poshtë për të kuptuar më shumë…

June Grosser, 8 vjeçe nga Hamburgu i Gjermanisë

Kawakanih Yawalapiti, 9 vjeçe nga Brazili

Andrea Testa, 9 vjeç, Catania, Itali

Anchal Sahani, 10 vjeç, Mumbai, Indi

Siti Khaliesah Nataliea Muhamad Khairizal, 9 vjeç, Kuala Lumpur, Malajzi

Yusuf Abdullah Al Muhairi, 9 vjeç, Dubai

Rosalie Durand, 10 vjeç, Nis në Francë

Alexandra, 9 vjeç dhe Jessica 8 vjeç nga Altadena, Kaliforni, USA

Share With:279 Views