Babai dhe nëna vrasin të bijën, arsyeja po trondit botën

Henriette Karra është vrarë nga babai i saj në mënyrë mizore. Ajo ishte vetëm 17-vjeç dhe arsyeja që i ati i ka marrë jetën ka qenë i dashuri i saj mysliman. Ai nuk e pranonte dot që vajza e tij të ishte e lidhur me një djalë që nuk i përkiste fesë katolike. Edhe pse vajza u largua nga shtëpia sepse u kërcënua nga babai për jetën, ai sërish arriti ta gjente. Një ditë para se vdiste Henriette u dërgoi mesazhe miqve të saj. Nuk do e besoni atë që më kanë bërë. Ata do dërgojnë njerëz të më vrasin. Kam aq shumë frikë sa nuk mund të qëndroj në këmbë dhe jo më të ik”,- shkroi ajo. Edhe pse ajo shkoi të jetonte me nënën e të dashurit babai i saj e gjeti dhe e vrau. Bashkë me të është arrestuar edhe nëna sepse dhe ajo ka qenë bashkëpunëtore në vrasjen e vajzës së saj.

Share With:
Translate »
1453 Views